26:e augusti

Vaknade vid 10 idag vilket kändes för jäkla skönt :) Känner mig ännu bättre idag men det vill liksom inte ge med sig med förkylningen.

Nu har vi underhållt oss med att se massa delar av Entourage. Dennis har alltid vart lyrisk över serien men jag har aldrig sett någon del så har passat på att se på det nu och det är kul. Mycket kill humor med grova skämt och så men äh det är skoj det med :) Synd att avsnitten är ungefär 20min långa bara.

Vid 14.30 ska min käraste köra iväg mig till mötet i Tumba sen får vi se när jag kommer hem.
Hoppas att ni har en bra dag.

Kommentarer
Postat av: Rose

Nä men dom grannarna är faktiskt trevliga, iaf snubben som bor där, men jag stör mej på att han röker så dt bolmar i hela trapphuset och ibland luktar dt alkohol när hans kompisar varit där och han spelar musik på högsta volym halv 8 på morgonen, ja har oxå finska släktingar så jag e ju en del finsk oxå =P doppa mej inte i frityr oljan bara ^^

2010-08-26 @ 12:42:21
URL: http://lillagris.blogg.se/
Postat av: Jenny

barnavdelningen på din sko har fina..(: sen vet jag att skopunkten har också haft fina.. förra året, men i min storlek va de slut.. Skaffa dig ett par så kan vi hoppa i vattenpölar tillsammans :P



2010-08-26 @ 12:59:19
URL: http://jannu.babyblogg.se
Postat av: carro o millie

ja vi har varit där förut, nu åker vi hela familjen, plus mamma och syster, ska bli så himla kul!! när kommer era barn och giftermål då? ;)

2010-08-27 @ 23:39:46
URL: http://babyeggi.blogspot.com
Postat av: Ella

Ja usch, då får man se till att dammsuga varje dag och stoppa in sladdar och sånt i skåp :P

2010-08-28 @ 23:53:57
URL: http://mammaellas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0