Sen kväll, tidig morgon

Jobbar klart för dagen(gårdagen?). Det blev en promenad hem med tanke på att fritösen strulade så blev sen med det som skulle göras. Så fick tag på Elin som var vaken som tur är så pratade med henne hela vägen hem :)
Har inga problem med att gå hem för det tar max 20 minuter men det är inte så bebott där man gå utan man går bredvid vägen så liiite läskigt är det.
Hoppas på att någon annan är vaken imorn så att jag får sällskap i telefonen imorn med, finns alltid massor att prata om med alla haha.

Vi hade fått en lapp i brevlådan om att igår eftermiddag så hade det vart 3 stycken inbrott i lägenheterna på vårt område. Fyyyy attans vad läskigt. Så vi ska fixa larm nu med tanke på att vår ingång är på nedrevåningen. I dessa inbrott hade dom tagit sig in genom altandörrarna och nåt sånt har vi inte men iallafall, för att vara på den säkra sidan.

Nu måste jag verkligen sova. Det blir ett långt pass imorn från 11- 23.30. Det är ett pass som behövdes täckas upp och kunde verkligen inte hitta någon som kunde jobba så blev lite tvungen att börja tidigare.
Det gör inte mig såå mycket när det blir så ibland bara men kommer nog vara lagom trött.

Sov så gott.






"I'm gonna be with you, I wanna be with you.." <3    (Akon- Be with you)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0